Dag van de KAMPVUURMUZIKANT 2019!

Beeld je eens in: je zit buiten bij een knapperend vuurtje, in de o zo mooie natuur!

Het schemert en langzaam worden de sterren boven je hoofd zichtbaar. Zie je Wega ster??

Je neemt een slokje van je zomerdrankje, er is goed gezelschap om je heen. Vervolgens kun je luisteren naar prachtig getokkel, verhalende teksten of heerlijke meezingers van veelbelovende muzikale talenten. Klinkt goed toch?

Daarom organiseert Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur elk jaar op meer dan twintig Natuurkampeerterreinen De Dag van de Kampvuurmuzikant.

Natuurkampeerterrein Wega is natuurlijk deelnemer aan deze dag!

Zaterdag 22 juni 2019 is het zover!

Wil jij meedoen?

Neem contact op met info@degroenekoepel.nl.

Of alleen komen kijken, al dan niet met kampeermiddel?

Neem contact op info@natuurkampeerterreinweert.nl, of via 085-0022282.

De Dag van de Kampvuurmuzikant is een ode aan het eeuwenoude gebruik van gezamenlijk muziek maken bij het vuur. Op de Natuurkampeerterreinen is bijna altijd een kampvuurplek aanwezig, om lekker op te warmen, te mijmeren bij het vuur of broodjes te bakken. De Dag van de Kampvuurmuzikant is het vervolg op De Beste Kampvuurmuzikant van Nederland, dat in 2016 voor het eerst werd georganiseerd door de Groene Koepel. Het evenement, dat toen bestond uit voorrondes en een finale, was een groot succes.

Stichting De Groene Koepel
Initiatiefnemer van het evenement is Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur. In de huidige, sterk veranderende recreatiemarkt zet De Groene Koepel zich in voor de ‘groene verblijfsaccommodaties’. Onder de vier kernwaarden natuurbeleving, duurzaamheid, cultuurhistorie en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) zijn binnen De Groene Koepel vertegenwoordigd: de Natuurkampeerterreinen, de GroepsNatuurkampeerterreinen, de Trekkershutten en het DGK Lab, innovatie in recreatie.

Gerelateerde berichten

Zó fijn dat het weer kan!

Heerlijk om kampeerders weer te ontvangen! ⛺️👍🏻

lees meer
Frans met onze Wega onthaast-tas!

Dit is Frans, met onze Wega Onthaast tas!

lees meer
Wega Onthaast-tas!

Weet je nog? De Wega Onthaast tassen zijn klaar! Die Petra….💐

lees meer