Meest gestelde vragen

Ik wil graag zoveel als mogelijk rekening houden met de voorschriften op jullie terrein! Kan ik deze ergens vinden, dan ben ik vast voorbereid.

Jazeker, het is goed ons huisreglement vast door te nemen! Als je voor meerdere kampeerders boekt, vragen wij jou met klem hen daar ook op te wijzen!

Je vindt het reglement hier

Is het nodig te reserveren?

Wij raden je aan zeker in het hoogseizoen te reserveren.

Hoe te reserveren?

Je kunt bij ons reserveren via e-mail of telefonisch.

Wanneer is mijn reservering definitief ?

Jouw reservering is definitief wanneer je van ons de bevestiging hebt ontvangen.

Kan ik met een groep kamperen op Wega?

Wega is geen groepskampeerterrein of feestterrein daar zijn andere terreinen meer geschikt voor. Je kunt zeker meerdere kampeerplekken reserveren en daar met vrienden/familie gebruik van maken maar hou je aan onze regels: zoals respect voor de kampeerplek, andere kampeerders, stilte vanaf 22.00 enz. Je krijgt de regels via mail en wij gaan met jou in overleg.

Als ik meerdere kampeerplaatsen reserveer voor bv vrienden/familie kan dat?! Wij reserveren de kampeerplekken dan op jouw naam.

Zeker kan dat!

Als je meer dan 2 kampeerplekken reserveert dien je een nader te bepalen bedrag aan te betalen. Dit wordt volgens een vaste berekening met jou gecommuniceerd.

Maar let op: iedere individuele kampeerder per plek door jou gereserveerd dient zich bij aankomst te melden bij de receptie en wordt apart ingeschreven. Dit ivm evt calamiteiten ed, zo weten wij wie aanwezig is en op welke plek.

Waar vind ik de prijzen van de WegaTipi en WegaWaardig?

De info en huurprijzen van de WegaTipi vind je hier en hier

De WegaTipi en WegaWaardig zijn per dag te huur, behalve tijdens de voorjaarsvakantie, Hemelvaart, Pinksteren, en tijdens het hoogseizoen. Dit staat in het schemaatje aangegeven. Neem anders contact met ons op, er is veel mogelijk!

Aankomst en vertrek

Kan ik ook eerder aankomen dan 13:30u?
Dit kan alleen als de plaats op de dag van uw aankomst niet bezet is. Aan eerder aankomen zijn kosten verbonden. Je kunt bij jouw boeking doorgeven dat je eerder wilt aankomen, wij zullen vervolgens bekijken of dit mogelijk is.

Kan ik ook later vertrekken dan 12:00u?
Dit kan alleen als de plaats op de dag van jouw vertrek niet gereserveerd is. Aan later vertrekken zijn kosten verbonden. Je kunt bij jouw boeking doorgeven dat je later wilt vertrekken, wij zullen vervolgens bekijken of dit mogelijk is.

Zijn honden of andere huisdieren toegestaan op natuurkampeerterrein Wega?

Ja, deze zijn toegestaan, mits aangelijnd en geen overlast veroorzaken.

Honden zijn niet toegestaan in slaapwagen La Roulotte, de WegaTipi en huurtent WegaWaardig.

Ze zijn wel toegestaan in Trekkershut+ WeGantisch en kampeerhuisjes WiedeWega en WegaLoos.

Natuurkampeerterrein Wega is aangesloten bij de Groene Koepel. Wat houdt dit in?

Natuurkampeerterrein Wega is één van de 134 Natuurkampeerterreinen in Nederland en aangesloten bij de  De Groene Koepel. Om op deze terreinen te mogen kamperen schaffen kampeerders jaarlijks een Natuurkampeerkaart aan (los of bijgesloten in Het Groene Boekje). De Natuurkampeerkaart is te verkrijgen bij de receptie. Met deze kaart kiezen kampeerders voor kamperen met kwaliteit. Ook voor beheerders werkt de kaart positief, omdat deze wordt aangeschaft door mensen die echt graag in alle rust in de natuur willen kamperen. De kampeerplekken op Wega zijn ruim en liggen midden in de natuur: je bent dan nl ook te gast in GrensPark Kempen~Broek

Kan ik afval kwijt op het Natuurkampeerterrein?

Zeker!

En als natuurliefhebber houdt je uiteraard  rekening met de volgende afspraken:

Op het Natuurkampeerterrein wordt afval zoveel mogelijk gescheiden!

WERK HIER SVP AAN MEE!

Je vindt de afvalbakken (oa P(lastic)M(etaal)D(rankpakken), glas, oud papier) aan de zijkant van het sanitairgebouw, bij Fiets & Meer.

PMD afvalzakken zijn gratis te verkrijgen bij de receptie.

Grof vuil afval (zoals landbouwplastic, kampeerstoelen, -tafels, luchtbedden en ander grof vuil) kun je NIET kwijt op het Natuurkampeerterrein; dit dient te worden meegenomen naar huis.

Je kampeert duurzaam op Natuurkampeerterrein Wega in Weert!