7 dingen die je moet weten over Wega….

Er valt veel te weten over Natuurkampeerterrein Wega en haar omgeving…šŸ˜‰

  • Ruime plaatsen

Natuurkampeerterrein Wega kent ruime kampeerplaatsen, tenminste 100m2

  • Natuurkampeerterrein

Wega voldoet aan criteria waaraan een terrein moet voldoen om de naam natuurkampeerterrein te mogen dragen. Wij zijn er trots op! Denk daarbij aan een natuurlijke ligging, respect voor natuur en medekampeerders, rust. Natuurkampeerterrein Wega is bij uitstek geschikt voor jonge gezinnen en rustzoekers is de rustigere maanden. De plek voor JongeHelden zijn de speelvoorzieningen zoals de waterpomp en de zandbakken. Natuurlijk is er een SlechtWeerRuimte die heet bij ons WegaLand met gratis Wifi. Op Natuurkampeerterreinen is het gebruikelijk een Natuurkampeerkaart (Groene Boekje) te overleggen. Ook op Wega! Zo zorgen wij er samen voor dat alle 140 terreinen kunnen blijven bestaan!

  • Kempen~Broek

Op de grens van beide Limburgen en Noord-Brabant ligt het GrensPark Kempen~Broek , een 25000 ha groot gebied dat nat afwisselt met droog, open met gesloten, natuur met cultuur. Het Kempen~Broek onthult een ware mozaĆÆek van landschappen. Je vindt hier moerassen, beekvalleien, vennen, bossen, heide, hooilanden, weilanden, akkers en grootschalige landbouwgebieden. Kortom, voor elk wat wils met water als centrale thema. Op talloze manieren kan je het Kempen~Broek verkennen. Heerlijk wandelen en fietsen.

  • Midden-Limburg

Wie door Limburg rijdt, heeft vaak al het idee in het buitenland te zijn. Het prachtige heuvelland in Zuid-Limburg, de zandgronden met mooie bossen in het noorden en de waterrijke gebieden aan de Maas in Midden-Limburg, maken van Limburg een prachtige provincie.

  • Natuur- en recreatiegebied De IJzeren Man Weert

Natuur en Recreatiegebied de IJzeren Man heeft alles in huis wat je zoekt om te recreƫren. Of je nu op zoek bent naar een uitdagende actieve dag of juist heerlijk rustig wilt bijkomen in de natuur. Het kan allemaal!

In recreatiegebied De IJzeren Man kun je rustig wandelen over de paden. Zwemmen in het overdekte zwemparadijs of genieten aan het Blauwe Meertje met zijn parel witte strand en azuur blauwe water.

  • Weert

In de gemeente Weert wonen ruim 50.000 mensen. De gemeente ligt in Midden-Limburg en bestaat uit de stad Weert en vijf dorpen: Stramproy, Laar, Altweerterheide, Tungelroy en Swartbroek.

Weert heeft zowel een compacte centrumstad als prachtige natuurgebieden. Hou je van cultuur, sporten, winkelen of ben je meer een natuurmens? Het kan allemaal in de gemeente Weert. Het is de diversiteit die Weert zo bijzonder maakt.

  • Fijne sfeer!

Op Wega is het fijn. Dat horen wij vaak van onze kampeerders: een relaxte sfeer met prima volk!

Wij zijn ook hier trots op!

Team Wega staat voor je klaar, kampeerders zijn betrokken. Doorslaggevend is de ligging, de natuur, de bruisende omgeving met haar activiteiten, de eenvoud, de rust, de minimale maar ozo doeltreffende activiteiten, de kampvuurplek, de accommodaties, de gemoedelijkheid, en nog veeeeeeeel meer!