WarmeWegaWeken 2024!

Ja ja…onze WegaHelden willen ook in kampeerjaar 2024 weer!

Voor de JongeHelden is er dans, theater, muziek bij de Deun. Een enthousiaste vriendengroep allen behept met een prikkelende creatieve inslag! De ModerneSenioren genieten mee😉 zeker weten!

MartineKookt een club fanatieke hobbykoks bereiden jullie maal in buffet vorm. Schuif aan met je gezin of gezelschap en geniet!

Wega en Openluchttheater De Lichtenberg zijn goede buren van elkaar! Ontdek al wandelend met een enthousiaste gids tijdens de Tour De Lichtenberg de rijke ontstaansgeschiedenis en een uitmuntende architectuur van dit rijksmonument!

De Verhalenverteller Birgit vertelt voor de kleinste JongeHelden over de dieren in het bos en wat die allemaal meemaken, al dan niet met een filosofische diepgang: gewoon zoals het echte leven is!

Wega en biertjes uit de regio zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Erwin van de Brouwschuur Weert organiseert een Bierproeverij. Proost!

HenrietteMindful loopt met jou een fijne wandeling: vertraagzamend onthaasten ook dáár staat Wega om bekend! Een WegaWandeling met aandacht! De opbrengst van deze activiteit schonken wij in 2023 aan het Toon Hermans Huis in Weert.

Timmer je eigen vogelhuis met Ron!

Onze terreinimker Hein en bezielde verteller vertelt over onze WegaBijen en de WegaHoning!

En….BaristaRoy niet te vergeten, gegarandeerd daar!

Een van de hoogtepunten tijdens de WWW2024: muziekske bij het kampvuur natuurlijk met KoenStookt! En met bevriende en bevlogen muzikanten!

TADAAAAAAA!

Hieronder het WWW program van het afgelopen kampeerjaar 2023!

(bovenstaand program ovb!)

Recente Blogs

Nazomeren op Wega!

De nazomer op Natuurkampeerterrein Wega en haar omgeving is meer dan prachtig!

lees meer
Zomervakantie 2023!

Heeeeeerlijk!
En ach die buien… onze kampeerders zijn zeer in hun nopjes!

lees meer
Pinksteren 2023!

Wederom in orde! Een kleine impressie…

lees meer