WarmeWegaWeken 2023!

De WWW waren ook in 2022 ge-wel-dig!!!

En…..in 2023 weer daar! Yes!

VAN 22 JULI TOT 20 AUGUSTUS 2023!

Voor de JongeHelden is er dans, theater, muziek bij de Deun van Teun. Een enthousiaste vriendengroep allen behept met een prikkelende creatieve inslag! De ModerneSenioren genieten mee😉 zeker weten!

MartineKookt een club fanatieke hobbykoks bereiden jullie maal in buffet vorm. Schuif aan met je gezin of gezelschap en geniet!

Wega en Openluchttheater De Lichtenberg zijn goede buren van elkaar! Ontdek al wandelend met een enthousiaste gids tijdens de Tour De Lichtenberg de rijke ontstaansgeschiedenis en een uitmuntende architectuur van dit rijksmonument!

De Verhalenverteller vertelt voor de kleinste JongeHelden over de dieren in het bos en wat die allemaal meemaken, al dan niet met een filosofische diepgang: gewoon zoals het echte leven is!

Wega en biertjes uit de regio zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Erwin van de Brouwschuur Weert organiseert een Bierproeverij. Proost!

HenrietteMindful loopt met jou een fijne wandeling: vertraagzamend onthaasten ook dáár staat Wega om bekend! Een WegaWandeling met aandacht!

Onze terreinimker Hein en bezielde verteller vertelt over onze WegaBijen en de WegaHoning!

En….BaristaRoy niet te vergeten, gegarandeerd daar!

We sluiten af met een fijn live muziekske bij het kampvuur natuurlijk met KoenStookt! En met bevriende en bevlogen muzikanten!

Onderstaand is nog niet compleet!

(bovenstaand program ovb!)

Recente Blogs

Reserveren 2023!

Een verrukkelijk vooruitzicht voor 2023!
Vier hét leven samen op Wega!

lees meer
WarmeWegaWeken 2022!

Al zijn de vakanties bijna gedaan….
De sfeer proeven van de afgelopen zomer?

lees meer
Wega klaar voor de zomer 2022🍀

Natuurkampeerterrein Wega is klaar voor de zomer 2022! Het wordt weer genieten!

lees meer